Amerikietiški blyneliai


Reikės:

  • Kefyro arba pasukų – 1,5 stiklinės;
  • Miltų – 1,5 stiklinės;
  • Cukraus – 3-4  v.š.;
  • Aliejaus – 4 v.š.;
  • Kiaušinių – 1 vnt.;
  • Druskos – žiupsnelis;
  • Sodos – 1 a.š.
  1. Sausus produktus (miltus, cukrų, druską) sumaišome tarpusavyje.
  2. Su kefyru arba pasukomis nugesiname sodą. Pilame aliejų, įmušame kiaušinį. Viską gerai išmaišome iki vientisos masės.
  3. Į sausus produktus pilame skystų produktų mišinį. Viską gerai išmaišome.
  4. Įkaitiname sausą keptuvę.
  5. Į keptuvę pilame tešlos ir kepame apvalius blynelius. Juos reikia apversti tada, kai ant viršaus susidaro burbuliukai.
  6. Iškepusius blynelius patiekiame su mėgstamu padažu, sirupu, uogiene ar džemu.

Skanaus!

Reklama

Įrašo “Amerikietiški blyneliai” komentarai: 6

  1. Lina Mazeikiene

    mano dukra paragavo kazkada amerikietiskus blyneius ir pamego be galo..i vis bandom ivairiasusius amerikietisku blyneliu receptukus,..jie visi gana panasus:).tinka ir per uzgavenem issikept… siuos kepsime si vakara ::)

    Patinka

    Atsakyti

Parašykite komentarą

Įveskite savo duomenis žemiau arba prisijunkite per socialinį tinklą:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti / Keisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti / Keisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti / Keisti )

Google+ photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Google+ paskyra. Atsijungti / Keisti )

Connecting to %s