Anakardžio riešutų pienas


Reikės:

  • Anakardžio riešutų – 1 dalis;
  • Vandens – 3 dalys.
  1. Riešutus užpilame vandeniu, jog apsemtų ir mirkome 3 – 4 valandas (galima per naktį).
  2. Nupilame vandenį.
  3. Į mirkytus riešutus supilame vandenį ir su blenderiu ar virtuviniu kombainu malame, kol konsistencija bus panaši į tikro pieno.
  4. Sumaltą masę perkošiame. Pieną pagardiname druska, medumi, vanile ar pan.

Skanaus!

Reklama

Parašykite komentarą

Įveskite savo duomenis žemiau arba prisijunkite per socialinį tinklą:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti / Keisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti / Keisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti / Keisti )

Google+ photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Google+ paskyra. Atsijungti / Keisti )

Connecting to %s