Desertas Panna Cotta

Reikės:
Pieno – 250 ml.;
Grietinėlės – 250 ml.;
Cukraus – 5 v.š.;
Vanilės (naudojau vanilinį cukrų) – 1 a.š.;
Želatinos – 3 a.š. (kiekis gali skirtis, pažiūrėkit, kaip ant pakelio parašyta, kiek reikėtų želatinos 500 ml. vandens).

1. Želatiną užpilame šaltu vandeniu (tik tiek, kad apsemtų želatiną). Paliekame brinkti.
2. Pieną, grietinėlę ir cukrų supilame į puodą, kaitiname iki užvirmo.
3. Į karštą pieno ir grietinėlės mišinį įmaišome išbrinkusią želatiną, maišome, kol ištirps. Atvėsiname.
4. Panna cotta supilstome į norimas formelės, statome į šaldytuvą sustingti.

Viskas. Super skanu su šviežiomis trintomis uogomis. 

Skanaus!

Reklama

Parašykite komentarą

Įveskite savo duomenis žemiau arba prisijunkite per socialinį tinklą:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti / Keisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti / Keisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti / Keisti )

Google+ photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Google+ paskyra. Atsijungti / Keisti )

Connecting to %s