Picos padas, kurio nereikia minkyti

Reikės:

(3-4 picos)

  • Miltų – 500 g.;
  • Druskos – 1 a.š.;
  • Mielių – 1/4 a.š.;
  • Vandens – 320g.
  1. Visus produktus sumaišyti, uždengti maistine plėvele ir palikti kambario temperatūroje kilti 8-24 h.
  2. Paruoštą tešlą padalinti į 3-4 dalis ir iškočioti norimo storio paplotėlius. Juos aptepti mėgstamu padažu, apibarstyti sūriu, viršų apdėlioti norimais ingredientais.
  3. Picas kepti įkaitintoje 230 laipsnių karščio orkaitėje apie 10 min.

Skanaus!

Reklama

Įrašo “Picos padas, kurio nereikia minkyti” komentarai: 2

Parašykite komentarą

Įveskite savo duomenis žemiau arba prisijunkite per socialinį tinklą:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti / Keisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti / Keisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti / Keisti )

Google+ photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Google+ paskyra. Atsijungti / Keisti )

Connecting to %s