Duona su sūriu


Reikės:

Juodos duonos – 6 riek.;
Susmulkinto česnako – 2-3 skilt.;
Tarkuoto fermentinio sūrio – 2 saujos;
Majonezo – 2-3 v.š.;
Aliejaus kepimui.

1. Duonos kraštus, jei yra noro, apipjaustome, duoną supjaustome lazdelėmis ir gruzdiname įkaitintame aliejuje, kol apskrus. Iškeptą duoną sudedame į sietelį ar ant popierinio rankšluosčio, kad sugertų aliejaus perteklių.
2. Duonos lazdeles suberiame į indą, kartu sudedame majonezą, česnaką, sūrį ir šildome mikrobangų krosnelėje, kol sūris išsilydis.
3. Išėmus iš mikrobangės, viską gerai permaišome, kol duona apsivels sūrio padažu.

image

Užkandį suverčiame į lėkštę, valgome, tradiciškai, su dantų krapštukais, užsigerdami alum. Arba ne.

Skanaus!

Reklama

Parašykite komentarą

Įveskite savo duomenis žemiau arba prisijunkite per socialinį tinklą:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti / Keisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti / Keisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti / Keisti )

Google+ photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Google+ paskyra. Atsijungti / Keisti )

Connecting to %s