Varškės tinginys su “Oreo“

O buvo taip, kad su sese žiauriai alkanos vaikščiojom po parduotuvę ir ji pamatė kreminės varškės indelį. Viskas. Vadinasi, ta varškė krepšy kartu su kondensuotu pienu ir sausainiais. Bus tinginys. Šiaip valgom mes visokius tinginius – ir šokoladinį, ir su rududu, kur valgai kaip kokį pagerintą sausainį. O varškės tinginys toks labai pyragiškas, kažkada vietoj torto buvau pagaminus ir niekas nesiskundė ir tikrai ne vien iš mandagumo. Tokį desertą gal ir ne visi, tačiau dauguma tai tikrai mėgsta, tai labai lengva tai daugumai ir įtikt. O ir nieko svert net nereikia ar matuot – kibiras to, skardinė ano, tiek ir tiek pakelių šito ir kito. Paprasta. O mes, kadangi labai mėgstam “Oreo“, pabandėm ir jų čia šiek tiek panaudot. Buvo skanu, nes taigi “Oreo“. Ir aš labai labai džiaugiuos, kad pagaliau vis daugiau prekybcentrių šiuos sausainius lentynose laiko. Bet jei nerandat ar dėl kokios nors kitos priežasties nenorit naudot, tai ir nenaudokit, papildomas sausainių pakelis išgelbės tikrai. 

Reikės:

  • Kreminės varškės – 500 g.;
  • Sviesto – 200 g.;
  • Kondensuoto pieno – skardinė (~400g.) , bet galima naudoti ir mažiau;
  • Paprastų arbatinių sausainių – 3 pak.;
  • Oreo sausainių – 1 pak.
  1. Kambario temperatūros sviestą išsukame kartu su kondensuotu pienu, įmaišome varškę. Turi išeiti vientisa masė.
  2. Į varškęs masę suberiame sulaužytus sausainius ir viską gerai išmaišome.
  3. Masę dedame į pasirinktą maistine plėvele ar kepimo popieriumi išklotą indą, gerai suspaudžiame ir dedame į šaldytuvą 3-4 val., bet geriausia per naktį.

Skanaus!

Reklama

Įrašo “Varškės tinginys su “Oreo“” komentarai: 2

Parašykite komentarą

Įveskite savo duomenis žemiau arba prisijunkite per socialinį tinklą:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti / Keisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti / Keisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti / Keisti )

Google+ photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Google+ paskyra. Atsijungti / Keisti )

Connecting to %s