Amerikietiški blyneliai

Vėl kartoju seną receptą. Bet verta kartoti dar ir dar.  Purūs, ne per saldūs, minkšti, neriebūs ir beprotiškai lengvai iškepami blynai. Skanu su uogiene ar trintomis uogomis, bet labai rekomenduočiau su klevų sirupu paragauti. Bet kokiu atveju, vieni geriausių savaitgalio pusryčių ar šiaip vieni skaniausių blynų iš visų, tikrai tikrai. 

Amerikietiški blyneliai

Reikės (puodelis – 250 ml.):

  • Kefyro arba pasukų – 1,5 puod.;
  • Kvietinių miltų – 1,5 puod;
  • Cukraus – 3-4  v.š.;
  • Aliejaus – 4 v.š.;
  • Kiaušinių – 1 vnt.;
  • Druskos – žiupsnelis;
  • Sodos – 1 a.š.
  1. Sausus produktus (miltus, cukrų, druską) sumaišome tarpusavyje.
  2. Su kefyru arba pasukomis nugesiname sodą. Pilame aliejų, įmušame kiaušinį. Viską gerai išmaišome iki vientisos masės.
  3. Į sausus produktus pilame skystų produktų mišinį. Viską gerai išmaišome.Amerikietiški blyneliai
  4. Įkaitiname sausą keptuvę.
  5. Į keptuvę pilame tešlos ir kepame apvalius blynelius. Juos reikia apversti tada, kai ant viršaus susidaro burbuliukai.

Amerikietiški blyneliai

Amerikietiški blyneliai

Iškepusius blynelius patiekiame su mėgstamu padažu, sirupu, uogiene ar džemu.

Skanaus!

Amerikietiški blyneliai

Reklama

Parašykite komentarą

Įveskite savo duomenis žemiau arba prisijunkite per socialinį tinklą:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti / Keisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti / Keisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti / Keisti )

Google+ photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Google+ paskyra. Atsijungti / Keisti )

Connecting to %s