Triušienos mėsainiai su naminiu Aioli padažu

Reikės:

Aioli padažui:

  • Kiaušinio trynio;
  • Alyvuogių aliejaus – 100 ml.;
  • Česnako – 1 skilt.;
  • Citrinos sulčių – 2 a.š.;
  • Druskos, pipirų.
  1. Pasiruošiame Aioli padažą: česnaką labai gerai susmulkiname ir sumaišome su kiaušinio tryniu ir citrinos sultimis. Plona srovele, pastoviai plakant, supilame aliejų. Privaloma plakti pastoviai ir ganėtinai intensyviai, kad padažas sutirštėtų. Pagardiname druska ir pipirais.
  2. Triušieną padaliname į keturias dalis ir suformuojame mėsos paplotėlius, kepame įkaitintoje keptuvėje su šlakeliu aliejaus iš abiejų pusių, kol apskrus ir mėsa pilnai iškeps.
  3. Mėsainių bandeles perpjauname horizontaliai pusiau ir vidines puses lengvai apskrudiname įkaitintoje keptuvėje.
  4. Ant apatinės bandelės pusės dedame plėšytų salotų, pomidoro griežinėlius ar kitas daržoves, ant viršaus uždedame mėsos paplotėlį, užpilame paruošto Aioli padažo ir viską užvožiame kita bandelės puse.
  5. Mėsainius patiekiame su keptomis bulvių lazdelėmis ir papildomu Aioli padažu.

Skanaus!

Triušienos mėsainiai su Aioli padažu

Reklama

Įrašo “Triušienos mėsainiai su naminiu Aioli padažu” komentarai: 2

Parašykite komentarą

Įveskite savo duomenis žemiau arba prisijunkite per socialinį tinklą:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti / Keisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti / Keisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti / Keisti )

Google+ photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Google+ paskyra. Atsijungti / Keisti )

Connecting to %s