Jogurtiniai blynai

Šiandien Sigitai Cooks jau vieneri! Techniškai tai ne, bet tebūnie birželio 14 d. mūsų gimtadienis, nes būtent šią dieną buvo užregistruota sigitacooks.lt . Taigi, su gimtadieniu. 

Žinot, aš tokia netikusi su padėkom. Bet ačiū. Nesvarbu, ar visus metus skaitei  kiekvieną įrašą ar tik dabar netyčia atsivertei, nes labai blynų nori. Ačiū Tau, nes man kiekvienas Tu svarbus. Pažadėčiau ką nors gražaus, bet aš niekada pažadų nepildau, tai gal nereikia. Ta proga bus gerai ir blynai. Nes blynai gerai visada.

O esat kepę blynelius su jogurtu? Nežinau, kaip normalūs žmonės juos daro, bet aš tiesiog naudoju paprastų blynų receptą ir vietoj pieno pilu jogurtą. Ir viskas. Blynams, aišku, naudoju paprastą natūralų jogurtą, bet esu bandžiusi ir jau su saldintu. Viskas gerai, valgoma. Tarp kitko, su persikiniu jogurtu visai neblogai išeina, pabandykit kada.

O tokie purūs ir gardūs blynai puikiai dera su šviežiais vaisiais ar uogom. O jei blynai vietoj deserto ar šiaip kokiai nors progai, galima ir šokoladu aplieti. Va taip.

Jogurtiniai blynai

Reikės:

  • Kiaušinių – 2 vnt.;
  • Cukraus – 2-4 v.š.;
  • Vanilinio cukraus – 1 a.š.;
  • Aliejaus – 2 v.š.;
  • Jogurto – 300 ml.;
  • Pieno – 100 ml.;
  • Kvietinių miltų – 250 g.;
  • Kepimo miltelių – 2 a.š.;
  • Žiupsnelio druskos.
  1. Kiaušinius išplakame kartu su cukrumi ir vaniliniu cukrumi.
  2. Į plakinį supilame jogurtą kartu su pienu, suberiame miltus, sumaišytus su kepimo milteliais ir druska, ir viską gerai išmaišome.
  3. Ant mažos ugnies įkaitiname keptuvę, patepame ja sviestu ar aliejumi ir kepame apvalius blynelius. Juos reikia apversti tada, kai viršuje susidaro burbuliukai.

Skanaus!

Jogurtiniai blynai

 

Reklama

Parašykite komentarą

Įveskite savo duomenis žemiau arba prisijunkite per socialinį tinklą:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti / Keisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti / Keisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti / Keisti )

Google+ photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Google+ paskyra. Atsijungti / Keisti )

Connecting to %s