Šokoladiniai brauniai

Kartojuos. Apie šį šokoladainį jau rašiau ČIA . Bet verta, nes tai patys skaniausi brauniai! Šiek tiek sumažinau cukraus kiekį ir įmaišiau gerą saują kokosų drožlių. Jaučiu, ir riešutai čia kokie gerai būtų. Kuo puikiausiai viskas išėjo. Betkokiu atveju, labai gardus pyragas. Tobulas, tikrai.

Reikės:

  • Juodojo šokolado – 250 g.;
  • Sviesto – 250 g.;
  • Cukraus – 300 g.;
  • Kiaušinių – 6 vnt.;
  • Vanilės ekstrakto arba cukraus – 1 a.š.;
  • Kvietinių miltų – 150 g.;
  • Žiupsnelio druskos;
  • Riešutų ar kokosų drožlių pagal skonį (nebūtina).
  1. Garų vonelėje ar mikrobangų krosnelėje ištirpiname sviestą su šokoladu. Šiek tiek atvėsiname.
  2. Kiaušinius išplakame kartu su cukrumi iki purumo.
  3. Į kiaušinių plakinį įmaišome ištirpintą šokoladą su sviestu, miltus, druską ir vanilinį cukrų ar ekstraktą. Nepermaišome, tešla turi išlikti puri.
  4. Viską supilame į kepimo popieriumi išklotą kvadratinę formą ( maždaug 25×25 cm.), tolygiai paskirstome ir kepame įkaitintoje 180 laipsnių karščio orkaitėje 28 min.
  5. Iškepusį pyragą ištraukiame iš orkaitės ir atvėsiname kambario temperatūroje mažiausiai valandą.

Skanaus!

Reklama

Parašykite komentarą

Įveskite savo duomenis žemiau arba prisijunkite per socialinį tinklą:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti / Keisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti / Keisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti / Keisti )

Google+ photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Google+ paskyra. Atsijungti / Keisti )

Connecting to %s