Pica su rūkyta antiena ir obuoliais

Pica su rūkyta antiena ir obuoliais

Reikės (2-3 porcijoms):

  • Sūdytos-parūkytos antienos filė – 80 (1 pak.)
  • Vidutinio dydžio obuolio;
  • Svogūno – 1/2 vnt.;
  • Mozzarella sūrio – 100 g.;
  • Alyvuogių aliejaus – 2-3 v.š.;
  • Česnako – 1 skilt.;
  • Džiovinto čiobrelio pagal skonį.

Picos padui:

  • Šilto vandens – 170 ml.;
  • Cukraus – 1 a.š.;
  • Sausų mielių – 1 a.š.;
  • Kvietinių miltų – ~250 g.;
  • Druskos – 1 a.š.;
  1. Picos padui visus produktus sumaišome ir suminkome elastingą, prie rankų nelimpančią tešlą. Išminkius, dedame į aliejumi išteptą indą, uždengiame maistine plėvele ir paliekame kambario temperatūroje apie 1-2 valandas pakilti.
  2. Česnaką susmulkiname ir sumaišome su aliejumi, pasidedame į šalį.
  3. Sūrį sutarkuojame, plonais griežinėliais supjaustome obuolį bei svogūną.
  4. Pakilusią tešlą padaliname į dvi dalis ir ant miltais pabarstyto stalo iškočiojame norimo storio picos padus, juos lengvai aptepame česnakiniu aliejumi, apibarstome tarkuotu sūriu, pjaustytu svogūno bei obuolio griežinėliais. Ant viršaus taip pat išdėliojame antienos filė juosteles ir apibarstome džiovintu čiobreliu.
  5. Picas kepame įkaitintoje 220 laipsnių karščio orkaitėje 10-15 min.

Skanaus!

Reklama

Parašykite komentarą

Įveskite savo duomenis žemiau arba prisijunkite per socialinį tinklą:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti / Keisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti / Keisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti / Keisti )

Google+ photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Google+ paskyra. Atsijungti / Keisti )

Connecting to %s