Pusryčiai / desertas . 2 in 1! Nors aš labiau už desertą kažkaip, nes laaabai jau jis šokoladinis ir tikrąjį mousse primena. Na nesvarbu – svarbu, kad čia labai labai mėgstamas dalykas ir dažnas mano namuose, todėl dalinuosi nes woooow!
Tik baisiai svarbu gerą, ne sumažinto riebumo, kakavą naudoti. Didžiulis skirtumas! O visa kita lengvai suprantama ir manau, paprasčiau būt negali.
Nors gaaaaaaaaaal (:

Reikės:
- Chia sėklų – 40 g.;
- Natūralios kakavos – 2 v.š..;
- Kokosų pieno – 250 ml.;
- Klevų ar agavų sirupo – 2 v.š.;
- Žiupsnelio druskos.
- Visus produktus gerai išmaišyti ir palikti kambario temperatūroje apie 15 min., kol sėklos šiek tiek išbrinks.
- Visą masę dar kartą permaišyti, sudėti į sandarų indą ir statyti į šaldytuvą mažiausiai 3-4 valandom arba per naktį.
- Paruoštą chia pudingą, išėmus iš šaldytuvo, dar kartą lengvai permaišyti, padalinti į du mažesnius indelius ir papuošti mėgstamomis uogomis, skrudintais smulkintais riešutais, šokolado drožlėmis ar kitais mėgstamais priedais.
