Šokoladinis chia pudingas

Pusryčiai / desertas . 2 in 1! Nors aš labiau už desertą kažkaip, nes laaabai jau jis šokoladinis ir tikrąjį mousse primena. Na nesvarbu – svarbu, kad čia labai labai mėgstamas dalykas ir dažnas mano namuose, todėl dalinuosi nes woooow!
Tik baisiai svarbu gerą, ne sumažinto riebumo, kakavą naudoti. Didžiulis skirtumas! O visa kita lengvai suprantama ir manau, paprasčiau būt negali.

Nors gaaaaaaaaaal (:


Reikės:

  • Chia sėklų – 40 g.;
  • Natūralios kakavos – 2 v.š..;
  • Kokosų pieno – 250 ml.;
  • Klevų ar agavų sirupo – 2 v.š.;
  • Žiupsnelio druskos.
  1. Visus produktus gerai išmaišyti ir palikti kambario temperatūroje apie 15 min., kol sėklos šiek tiek išbrinks.
  2. Visą masę dar kartą permaišyti, sudėti į sandarų indą ir statyti į šaldytuvą mažiausiai 3-4 valandom arba per naktį.
  3. Paruoštą chia pudingą, išėmus iš šaldytuvo, dar kartą lengvai permaišyti, padalinti į du mažesnius indelius ir papuošti mėgstamomis uogomis, skrudintais smulkintais riešutais, šokolado drožlėmis ar kitais mėgstamais priedais.

Parašykite komentarą

Įveskite savo duomenis žemiau arba prisijunkite per socialinį tinklą:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti /  Pakeisti )

Google photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Google paskyra. Atsijungti /  Pakeisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti /  Pakeisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti /  Pakeisti )

Connecting to %s

%d bloggers like this: