Apie



Labas. Sigita, malonu susipažinti!

Kai pradėjau rašyti pirmąjį tinklaraštį, man tebuvo septyniolika. Šiuo metu einu 27-uosius. Prieš dešimt metų! Laikas bėga greitai, tikrai.

Pamenu, tuomet mekenau čia kažką pati sau, ale suprantu apie maisto gaminimą, prisižiūrėjus garsiuosius tinklaraštininkus, norėdama būti tokia pati. Pamenu, pavydėjau gražių nuotraukų, įkvepiančių tekstų, patogaus ir stilingo puslapio dizaino ir pan. Pavydėjau visko. Bet tuomet ir nemokėjau nieko. Dabar jau kažką išmokau – ir nuotrauką kultūringesnę padaryti, ir pamekenti kažką bent jau į temą. Tik paradoksalu, jog kuo vyresnis tampi, tuo labiau supranti, jog labai dar daug ko nežinai. Ar tik man čia taip vienai?

Septynerius metus sukuosi profesionaliose virtuvėse, kitaip savęs ir neįsivaizduoju. Laisvu laiku fotografuoju taip pat. Todėl ir kilo mintis susieti dvi savo pagrindines veiklas – fotografiją ir maisto gaminimą, atkurti kažkada seniai seniai pradėtą projektą ir kurti jį toliau.

Čia bus visko! Bus labai labai paprastų, širdžiai mielų įrašų, bus ir sunkesnių, kantrybę gadinančių patiekalų. Kalbėsiu ir apie maisto fotografiją – pasidalinsiu ką pati žinau arba apsimetu, jog žinau. Kaip ir minėjau, bus tikrai visko!

%d bloggers like this: