Tinklaraštis


Brigadeiro

Per karantiną dažnai kažkaip pagalvoju, kad seniai kažkur tai keliavau ir labai to trūksta. Pamenu, kaip prieš keturis metus tiesiog su vienu mažu lagaminu, nieko neplanuojant ir negalvojant, išskridau atostogų į Škotiją. Ir kaip netyčia grįžau tik po beveik metų. Būna visko juk! Ir Brigadeiro primena man tuos laikus, kai UK dirbau viename braziliškame restoraneDaugiau: “Brigadeiro“

Veganiški “Bounty“

Jaaaau trečias post’as iš eilės apie visokiausius sveikuoliškesnius batonėlius. Ir tikrai ne paskutinis, deja! Netyčia prisiminiau, kad labai jau man patinka juos gaminti. O šiuos jau kurį laiką darau. Ir labai įvairiai, visokiausius kitus būdus išbandžiau. Bet. Na kažkaip šis man patiko labiausiai. Tiesiog anksčiau darydavau viską lygiai taip pat, tik naudodavau paprastą kondensuotą pieną,Daugiau: “Veganiški “Bounty““

Varškės sūreliai

Paaaagaliau prisiruošiau parašyt apie dar vieną iš savo favoritų. Labai kažko daug nepasakosiu, jau taip ir aišku, kad homemade visada bus geriau. Visada. Tik keli niuansai – pusriebė varškė šiek tiek labiau tinka, nei liesa. Galima ir ją naudoti, bet nebus tokie kreminiai. Taip ir sufail’inau paskutinį kartą juos begaminant. Saldiklio galima dėti ir daugiau,Daugiau: “Varškės sūreliai“

Žemės riešutų sviesto batonėliai

Ilgai galvojau, kaip pavadinti šiuos batonėlius. Iš pradžių, maniau, gerai, čia kažkas panašaus į sveikuoliškus “Snickers“ batonėlius. Bet. Aiiii. Gal šįkart paprasčiau. Tebūnie tai bus tiesiog žemės riešutų sviesto batonėliai! Tai tokie batonėliai su žemės riešutų sviesto “nuga“, sūdyta datulių karamele ir juoduoju šokoladu. Ne tik sveikesni, tačiau ir skanesni nei kokie nors pirktiniai, tiesąDaugiau: “Žemės riešutų sviesto batonėliai“

Įkeliama…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.

<span>%d</span> bloggers like this: